Pensiunea Montana, Sâmbăta de Sus, distrusă de un incendiu

Incendiu
Incendiu

Un incendiu a cuprins o pensiune din Sâmbăta de Sus, miercuri noaptea.

Pensiunea Montana din localitatea Sâmbăta de Sus a ars aproape în totalitate, în noaptea de miercuri spre joi, în clădire nefiind turişti în momentul izbucnirii incendiului, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

'Au ars acoperişul, mansarda şi etajul pensiunii. A rămas doar parterul. O bună parte din casă era construită din lemn, ceea ce a favorizat dezvoltarea şi propagarea incendiului, care s-a extins foarte repede din cauza cantităţii mari de material lemnos. Lipsa surselor de apă din zonă a îngreunat buna desfăşurare a intervenţiei. Autospecialele s-au alimentat de la o distanţă de aproximativ 1,5 km', a precizat Sfreja.

Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat victime în urma incendiului. Proprietarul pensiunii a suferit un atac de panică, fiindu-i acordată asistenţă medicală la faţa locului. Pompierii militari lucrează şi joi dimineaţa la stingerea câtorva focare. La faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD. Deocamdată nu a fost stabilită cauza producerii incediului, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Citește și:

Incendiu la un adăpost de animale. Pompierii intervin de urgență

Fetiță de 11 luni, lăsată singură în casă, moartă în incendiu. Scene cutremurătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel