Pensionată la 28 de ani cu 2 milioane de dolari în cont

new york
new york

O femeie care s-a pensionat la 28 de ani cu 2 milioane de dolari în contul bancar explică modul în care a reușit să economisească 70% din venitul ei din New York.

Ca orice alt newyorkez în vârstă de 28 de ani, JP Livingston își petrece timpul liber jucându-se cu câinele ei Corgi, stând pe Netflix și explorând metropola. În schimb, spre deosebire de majoritatea tinerilor de 28 de ani, Livingston este deja pensionară.

După ce a petrecut șapte ani în finanțe, lucrând din greu până la poziția de senior în cadrul propriei firme, Livingston și-a strâns o avere de peste 2 milioane de dolari - 40% din investiții și 60% din pure economii, ceea ce i-a permis să-și îndeplinească visul pe care-l avea încă din școala generală: pensionarea anticipată.

[citeste si]

„Modul în care gândesc este: dacă nu trebuie să lucrezi pentru bani, poți face tot ce-ți place“, a spus aceasta, potrivit Business Insider, citat de The Independent. „Dacă vrei să lucrezi într-un loc de muncă tradițional, poți, dar nu trebuie să o faci. Pensionarea anticipată este o sintagmă învățată pe vremea când mă gândeam la viitorul meu în gimnaziu și liceu.“

Livingston a avut un job lucrativ imediat după terminarea facultății, câștigând 100.000 de dolari pe an. De când independența financiară a devenit o realitate, Livingston își petrece zilele lucrând la blogul ei personal financiar, The Money Habit, plimbându-șe câinele de-a lungul râului Hudson și făcându-și programul după bunul plac, toate acestea în timp ce își ține bugetul familiei - formată din ea și soțul ei - la aproximativ 65.000 de dolari pe an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel