Pensionarii, REVOLTAȚI: Am ajuns ștreangul națiunii române. NU este corect

Dorina Barcari, membru fondator al Asociației pentru Drepturile Pensionarilor, a declarat că pensionarii sunt puși în dificultate din cauza faptului că nu vor avea parte de majorarea promisă.

"Noi plătim acum niște polițe ale inconștienței pentru că desființate fiind conturile acum depindem de tot felul de posibilități și atunci suntem puși în dificultate. Ba, punem în comparație, ori plătim pensiile, ori deschidem școlile, ba punem în comparație, ori plătim pensiile, ori tratăm coronavirusul. În realitate obligația de a ni se plăti pensiile la un nivel decent este o obligație pe care statul o are fără discuție. Nu este corect să fim puși în dificultate, să fim aduși în situația în care să devenim un fel de ștreang de gâtul națiunii române că trebuie să ni se plătească nouă pensii, pensii pe care noi le-am plătit și de 20 de ori și de care suntem privați să beneficiem în mod decent.

Legea spune 40%, ea este o lege organică, nu poate fi modificată prin legi ordinare și, totuși, este modificată. Această ordonanță vine să o modifice foarte neplăcut. Spune că se majorează cu 14%, dar nu amintește de cei 40%. Nu pune problema unei tranșări ale acestor plăți, ci pur și simplu limitează. Mă mir că nu spun: vă luăm din pensie", a declarat Dorina Barcari în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel