PENITENCIAR RAHOVA. Tortură și amenințări, informații de groază

Sunt informații de groază din rechizitoriul procurorilor cu privire la abuzurile din Penitenciarul-Spital București-Rahova. 

Deținuții Penitenciarului Rahova au depus plângeri încă din 2015 cu privire la abuzurile gardienilor. Potrivit Antena 3, intervenția Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a fost esențială în acest caz. După ce ANP a făcut un raport despre fapte sesizate chiar în acest an, Judecătoria Sectorului 5 a conexat toate plângerile de acest tip și astfel s-a ajuns la un amplu dosar cu acuzații foarte grave. Aceiași angajați sunt acuzați în toate plângerile. 

Cum ar fi ascuns gardienii faptele

De fiecare dată, în declarațiile lor, gardienii au susținut că deținuții ”s-au încăierat între ei”. Astfel, anchetatorilor le-a luat un timp îndelungat pentru aflarea adevărului, pentru a descoperi unde declarațiile nu corespund, cu atât mai mult cu cât denunțători au fost chiar deținuți, oameni condamnați pentru diferite fapte. 

Acuzații extrem de grave

Cu privire la abuzurile din Penitenciarul-Spital București-Rahova sunt plângeri din 2015. 

Din rechizitoriul procurorilor aflăm că deținuții au fost loviți cu pumnii, cu ciocanul de cauciuc, s-a încercat sufocarea lor și au fost înecați. 

Deținuții au depus plângeri și au încercat să vorbească. Familiile lor au fost împiedicate să afle despre aceste abuzuri. 

[citeste si]

Iată informarea oficială a ANP din 7 februarie: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel