Pence rămâne alături de Trump: Nu s-a terminat!

Într-o postare pe Twitter, vicepreședintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Mike Pence, declară că rămâne alături de președintele Trump. Iată ce a scris acesta.

Vicepreședintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Mike Pence, rămâne alături de președintele Donald Trump și îl sprijină pe acesta în procedurile legale de verificare a alegerilor din SUA. Într-o postare pe Twitter, Pence s-a declarat încrezător în șansele lui Donald Trump de a demonstra posibila fraudă din unele state.

„I-am spus echipei vicepreședintelui astăzi„ nu se termină până când nu se termină ... și asta NU S-A terminat!” a scris vicepreședintele în exercițiu. Acesta a mai precizat: „Donald Tump nu a încetat niciodată să lupte pentru noi și vom continua să luptăm până când fiecare vot LEGAL va fi numărat!”.

Tot azi, procurorul general al SUA, William Barr, a declarat că procurorii federali ar trebui să analizeze „acuzațiile substanțiale” de nereguli de vot, înainte ca alegerile prezidențiale din 2020 să fie validate, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel