INTERZICERE pelerinaj de Sf. Andrei. ÎPS Teodosie începe lupta în JUSTIȚIE cu statul: Cum să nu ajungă românii?

IPS Teodosie  Foto: Facebook Arhiepiscopia Tomisului
IPS Teodosie Foto: Facebook Arhiepiscopia Tomisului

ÎPS Teodosie anunță că se va adresa justiției pentru a fi sigur că autoritățile nu vor împiedica creștinii să meargă, în pelerinaj, la peștera Sfântului Apostol Andrei, patronul spiritual al românilor.

Eu voi începe demersurile. Îmi caut niște avocați foarte serioși, pentru că, nu putem să fim împiedicați să mergem la vatra noastră părintească, la originea noastră spirituală. Vom ține toate regulile, este un loc atât de larg acolo. Cum să nu ajung eu la peșteră în ziua Sfântului Andrei?! Este imposibil! a declarat ÎPS Teodosie.

Și cum să nu ajungă constănțenii acolo? Dar, eu cred că pot să ajungă toți românii. Este cu adevărat Apostolul tuturor românilor. Aici nu este o sărbătoare locală. Este o sărbătoare națională, și chiar a fost pusă în calendar ca sărbătoare națională, sărbătoarea Sfântului Andrei, alături de 1 decembrie, de asemenea sărbătoare națională, care ține de unirea tuturor românilor într-o singură țară. a spus ÎPS Teodosie

'Voi face toate demersurile legale'

Eu voi face toate demersurile. De azi într-o săptămână când ne vedem trebuie să avem deja… vom merge chiar să ne susținem drepturile noastre de închinători, în instanță. Eu nu mă mulțumesc cu niște restricții care n-au logică și care ne restrâng drepturile noastre de închinători.

Vreau ca toți cei care întrebați să ajungeți la Sf. Andrei. Cred că sunteți de acord cu acest demers, prin juriști, să nu ne trezim cu o zi înainte că n-avem voie. Trebuie să avem o sentință în sensul acesta, de mâine voi vorbi cu cei mai iscusiți juriști și care mă vor ajuta să avem sărbătoarea Sfântului Andrei , a spus arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, în cadrul unei emisiuni duhovnicești cu creștinii din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel