Pedofil eliberat de judecător. Cătălina Porumbel: Aşa ceva nu este acceptabil!

Realizatoarea emisiunii "Ediţie specială" de la Antena 3 a avut o reacţie dură la adresa sistemului de justiţie din România, după ce un pedofil a fost eliberat de un judecător care a considerat că minorii abuzaţi şi-au dat acordul pentru ca actul sexual să aibă loc. 

"Nu vreau să spun că e vorba de prostie, dar asta sigur nu e toleranţă. Eu sunt părinte şi nu mi se pare normall ca astfel de oameni să circule liberi.

E vorba de un om care a recunoscut că a avut relaţii sexuale cu minori, un om care a fost găsit de jurnalişti, nu de poliţie, iar oamenii legii stau cu mâinile în sân. Inadmisibil!", a reacţionat Cătălina Porumbel. 

Un bărbat din București acuzat că hărțuiește și agresează copii în Sectorul 3 a fost pus în libertate de către judecători dupa 24 de ore de audieri, conform Antena 3.

Amintim faptul că suspectul a fost căutat timp de o săptămână de poliție pentru că ar fi specializat în racolarea de minori pe reţelele de socializare.

De asemenea, acesta ar fi agresat sexual doi băieţi. Acesta ar fi urcat în lift cu doi copii până la etajul opt, apoi a coborât până la etajul patru, timp în care s-a apropiat de cei doi minori și i-a abuzat, totul fiind surprins în imagini clare. Copiii au spus povestit imediat părinților, care au alertat autoritățile și au depus plângere la secția 22 de poliție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel