Pedofil eliberat de judecător. Alex Coita: Am fost şocat, este ceva ce sfidează tot

Politologul Alex Coita a reacţionat pe tema pedofilului din Bucureşti eliberat de un judecător pe motiv că minorii abuzaţi i-ar fi cerut acestuia să întreţină raporturi sexuale. 

"Mi se pare absolut incredibil, nu e genul de informaţie pe care să o consum zi de zi, dar de data asta m-au şocat două lucruri. În primul rând, naturaleţea şi dezinvoltura cu care acea persoană povestea despre relaţia lui cu un copil de 12 ani. Absolut incredibil, ca şi cum ar fi fost ceva normal. Mă întrebam ce simt părinţii care se uită la acele imagini, pentru că ajunge să fie livrat cu atâta naturaleţe acest aspect.

În al doilea rând, aspectul juridic. Aş vrea să îl privesc în ochi pe acela care a putut să redacteze o astfel de motivare. Mi se pare absolut incredibil, cum poate funcţiona acel judecător, astfel încât să spună că este totul în regulă ca un bărbat de 32 de ani să aibă raporturi sexuale cu un copil. Dincolo de lege, la nivel efectiv uman, să spună că totul este în regulă, pentru că nu a fost o constrângere. Este ceva ce sfidează tot, etica, raţiunea, minima moralitate, logica, umanitatea. Este ceva absolut inuman. Aşa ceva este o ruşine, din punctul meu de vedere pentru întreaga breaslă şi cred că sancţiunea ar trebui să fie exemplară", a declarat Alex Coita. 

Amintim că un pedofil a fost eliberat din arest de un judecător din Bucureşti, magistratul oferind o motivare absolut şocantă.  L-a eliberat pe presupusul pedofil, pentru că a considerat că victimele ar fi de fapt de vină pentru abuzurile sexuale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel