Pedofil, căutat în București. Poliția, informații de ultimă oră

Pedofil căutat în București
Pedofil căutat în București

Bărbatul a agresat sexual, vineri dimineață, doi copii de 5 și 9 ani, în Dumul Taberei, este căutat în continuare de Poliție.

Șeful secției 22 de Poliție a transmis ultimele informații cu privire la pedofilul căutat de tot Bucureștiul. Totodată, le-a tranismis un mesaj și părinților.

„Desfășurăm activități pentru informarea populației cu privire la acest caz. S-a contituit un dosar de urmărire penală. Până în momentul actual peste 300 de polițiști desfășoară actrivități pentru depistarea autorului. Prin intermediul canalelor mass-media au fost primite o serie de informații cu privire la anumite persoane. Au fost desfășurate mai multe activități. Dorim ca părinții să nu intre în panică, dar le recomandăm pentru evitarea unor astfel de situații să își supravegheze copiii. În momentul în care copiii intră în lift cu alte persoane să țipe, sa creeze o stare de alarmă și să anunțe prima persoană cu care intră în contact. 

Cei care au legătură cu persoana căutată sau dețin informații pot lua legătura cu noi la orice oră. Așteptăm date despre posibilul autor. Activitățile vor continua și în această seară, chiar și în timpul nopții. Până nu ajungem la depistarea autorului activitățile nu vor înceta”, a declarat șeful Secției de Poliție 22.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel