EXCLUSIV  Pedofil ARESTAT. "NOI DOSARE BOMBĂ" după capturarea lui

După ce Judecătoria Sectorului 6 a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a poliţistului Eugen Stan, acuzat că a agresat doi copii într-un lift din Capitală, vor urma noi surprize.

Surse din Poliția Română au spus pentru DC News că vor exploda noi dosare ale unor structuri de Parchet, DNA și DIICOT, care vizează mai multe fapte.

[citeste si]

Cine l-a sprijinit pe pedofil să vină de la Jandarmerie la Circulație sau cum a fost închis dosarul la Parchet? Cine a convins-o pe una dintre victimele sale să-și retragă plângerea? Toate aceste lucruri se anchetează. În plus, DIICOT investighează să afle dacă mai sunt și alte cazuri uitate/mușamalizate. Așadar, potrivit informațiilor DC News sunt posibile noi dosare bombă.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10,10 - 10,55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift şi pe palierul etajului 8 - pedofilul "a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani, şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel