Pedofil acuzat de peste 200 de abuzuri, înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia

Un pedofil condamnat care a abuzat aproape 200 de copii a fost înjunghiat până la moarte în North Yorkshire, Anglia.

Richard Huckle, în vârstă de 33 de ani, din Ashford, Kent, a primit 22 de sentințe pe viață în 2016, după ce a recunoscut că a abuzat sexual de 71 de copii ale căror vârste au cuprins între șase luni și 12 ani între 2006 și 2014, scrie Breitbart News după o relatare BBC.

Raportul a spus că Huckle a fost atacat cu un cuțit în timp ce se afla în celula sa, la închisoarea Full Sutton. La procesul pedofilului din 2016, anchetatorii au declarat că au găsit peste 20.000 de fotografii și videoclipuri indecente ale abuzurilor sale, care au fost împărtășite cu alți pedofili prin intermediul unui site, denumit „Zona de dragoste".

Profesor și voluntar creștin

Rapoartele au declarat că, înainte de arestarea sa, Huckle a pozat ca profesor de engleză și lucrător voluntar creștin la Kuala Lumpur, Malaezia, unde a îngrijit copiii săraci.

Într-una dintre postările sale online, Huckle a scris „Copiii săraci sunt cu siguranță mult mai ușor de sedus decât copiii occidentali din clasa mijlocie". Rapoartele au spus că a încercat să câștige bani din crimele sale prin crowdfunding.

„Huckle a creat, de asemenea, un ghid de instrucțiune de 60 de pagini pentru alți pedofili care doresc să se sustragă... ceea ce a condus la anchetatori pentru a specula că poate avea până la 200 de victime", se arată într-un raport al Fox News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel