Pedeapsa cu moartea pentru un cuplu pentru o casă. Ce avea special

Andrei Itu / 18 apr 2019 / 23:22 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un cuplu ar putea ispăși pedeapsa cu moartea pentru că au locuit, pe o casă plutitoare, în Marea Andaman, la 13 mile distanță de coasta thailandeză, conform cotidianului britanic Sky News.

Chad Elwartowski și Supranee Thepdet, un american și o thailandeză, ar putea fi condamnați la moarte după ce casa în care trăiau în Marea Andaman a fost percheziționată de marina Thailandei. Timp de o lună, aceștia au locuit în largul mării pentru a-și documenta un documentar de aventură online.

 

Încălcarea suveranității Thailandei, pedeapsă capitală

 

Cu toate acestea, marina din Thailanda a considerat că aceștia aduc atingere suveranității Thailandei, o infracțiune care este pedepsită cu închisoare sau chiar cu moartea. Cuplul a reușit să se facă dispăruți înainte ca marina thailandeză să îi captureze. Aceștia  sunt promotorii unei mișcări, denumită 'seasteading', care promovează locuirea în apele internaționale, în afara legile oricărei națiuni.

Poliția thailandeză a confirmat căutările, iar marina a depus o acuzație penală împotriva celor doi, adăugând că viza americanului a fost retrasă.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27