”Pe mine mă cheamă Dana Chera”. Surpriză ÎN DIRECT

Roxana Neagu / 03 ian 2018 / 21:44 Salveaza PDF Comentarii
Dana Chera
Dana Chera

Surpriză în direct! Cea pe care cu toții o știam drept Dana Grecu s-a prezentat astăzi, în fața lui Mihai Gâdea, în direct, drept DANA CHERA. 

”Pe mine mă cheamă Dana Chera” i-a spus cea pe care o cunoșteam drept Dana Grecu lui Mihai Gâdea, miercuri în emisiunea ”Sinteza Zilei”. 

”Aveam impresia că vă cheamă altfel” i-a spus Mihai Gâdea. ”Da, foarte mulți ani, aproape 20”, a răspuns Dana Chera. 

”De azi înainte vă spun Dana Chera?” a întrebat-o Mihai Gâdea, aceasta răspunzând: ”Eu așa mă prezint că așa mă cheamă”. 

”Este un nou început, sunt eu, sunt la fel, nu e nimic schimbat, în afara faptului că am o mai mare experiență de viață, lecții de viață bine învățate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine” a spus Dana Chera, la Antena 3. 

[citeste si]

”Să dea Dumnezeu să fie impecabil” i-a spus Mihai Gâdea. ”Ai încredere în mine” a continuat Dana Chera. ”Am, am încredere și-n tine și am încredere și-n el, mai ales” a conchis Mihai Gâdea. 

Dana Chera a mai precizat că respectă foarte mult numele pe care l-a purtat. 

Acesta este și motivul pentru care noua Dana nu mai are emisiuni zilnice. La începutul emisiunii, Dana Grecu a spus: ”Sunt o femeie împlinită pentru că sunt iubită și am mulți copii. Sper să mai fac”. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27