Pe cine vizează perchezițiile DNA. "Ce-i băieți? V-ați speriat?"

Un număr de 62 de percheziții au loc, marți dimineață. Sunt efectuate de procurorii DNA care vizează fapte de corupție sau asimilate corupției produse între 2011 și 2015. 

Perchezițiile sunt la instituții publice din București și cinci județe. Vizat este și Consiliul Județean Vaslui. Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Corneliu Bichineț (PNL), a declarat, marți, la intrarea în sediul instituției, cu privire la perchezițiile efectuate de procurorii DNA, că astfel de controale sunt normale, scrie Agerpres

"Ce-i băieți, v-ați speriat? E normal ca instituțiile statului să-și facă datoria!", le-a spus Corneliu Bichineț jurnaliștilor prezenți în fața sediului CJ Vaslui.

Vizat de anchetă ar fi președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, fostul primar al municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu, dar și primarul din Huși, Ioan Ciupilan. Vizat de perchezițiile anchetatorilor ar fi și centrul de afaceri. Fiul președinteleui CJ Vaslui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, deține funcția de director al Centrului de Afaceri Vaslui.

VEZI ȘI: DNA. PERCHEZIȚII de amploare în București și cinci județe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel