PDL, MRU şi Mihai Neamţu lansează platforma de centru-dreapta

ungureanu pdl
ungureanu pdl

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că a stabilit alături de Mihai Răzvan Ungureanu (Inițiativa de Centru Dreapta), Mihail Neamțu (Noua Republică), Aurelian Pavelescu (PNȚCD) și Adrian Papahagi (Fundația Creștin Democrată) formarea unui grup politic pentru construirea unei platforme de centru dreapta. Noul grup politic de centru dreapta ar urma să elaboreze un program politic de guvernare.

"Lucrurile din punctul meu de vedere şi a colegilor mei sunt extrem de îmbucurătoare. Este o mare încreder între noi, pur şi simplu nu avem divergenţe în abordarea problemelor. Am căzut de acord ca în perioada următoare să constituim grupul politic care să se ocupe de programul politic, de programul de guvernare, de construcţia instituţională pentru că şi ea este extrem de importantă şi am ajuns şi la concluzia că ar trebui să constituim şi un colectiv care să ţină cont de criteriile pe care le-am asumat de integritate care să cearnă printr-o sită foarte deasă pe toţi candidaţii noştri la alegerile parlamentare", a spus Blaga.

Blaga a precizat că s-a întâlnit cu reprezentanţii Iniţiativei de Centru Dreapta, Noua Republică, PNŢCD şi Fundaţia Creştin Democrată pentru "a explora şi a ajunge la aumite concluzii vizavi de construcţia unei platforme de centru-dreapta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel