PDL Arad: MRU, candidat la Senat, Seculici, la Cameră

mru
mru

PDL Arad si-a stabilit candidaturile pentru alegerile parlamentare  din 9 decembrie. Astfel, fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, va candida la Senat, iar Gheorghe  Seculici la Cameră.

Biroul Permanent Municipal al PDL Arad s-a întrunit pentru a stabili candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Pentru Colegiul senatorial 1, din municipiul Arad s-au supus la vot propunerile de candidatură ale lui Mihai Răzvan Ungureanu şi respectiv, Gheorghe Seculici, în urma votului secret exprimat de către cei 39 de membri  prezenţi a fost validată cu majoritate de voturi, propunerea de candidatură a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

 Din Comisia de numărare a voturilor au făcut parte doi membri ai Biroului Permanent Judeţean al PDL Arad - Iustin Cionca şi Vasile Vasii, iar din partea Biroului Permanent Municipal -Samuel Caba, se arată într-un comunicat al PDL Arad..

Reprezentanţii B.P.M. i-au transmis oficial o scrisoare lui Mihai Răzvan Ungureanu, în care i se adresează oficial invitaţia de a candida din partea Aradului în Colegiul senatorial din municipiu.

 În ceea ce priveşte colegiile de deputat din municipiul reşedinţă de judeţ, la Colegiul 1 s-a validat candidatura actualului deputat, Lucian Riviş Tipei, iar pentru Colegiul 2 candidatura actualului deputat Claudia Boghicevici. Totodată s-a stabilit că pentru Colegiul 3, numele candidatului va fi validat în cadrul unei şedinţe de BPM care va avea loc astăzi (miercuri. n.red.) urmând ca ulterior să se reunească Biroul Permanent Judeţean al PDL Arad, pentru a valida deciziile luate de Biroul Permanent Municipal.

Totodată, membrii BPJ au decis ca pentru Colegiul 4 candidatura să fie decisă de partenerii din cadrul Alianței România Dreaptă Arad, acest colegiu revenindu-le conform negocierilor.

 Mihail Neamâu, președintele Partidului Noua Republică, își anunțase în urmă cu câteva zile, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura pentru un mandat de deputat în Colegiul 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel