PCM Covasna: Guvernul șovin și comunist ne strivește drepturile

Kulcsar-Terza-Jozsef pcm dece
Kulcsar-Terza-Jozsef pcm dece

Președintele organizației județene a Partidului Civic Maghiar (PCM), Kulcsar Terza Joszef, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că în ultima perioada Guvernul ”șovin și comunist” a încercat să priveze comunitatea maghiară de drepturile sale, potrivit Mediafax.

"Numai dacă ne gândim la folosirea limbii materne şi a simbolurilor sau la reorganizarea regiunilor, observăm că Guvernul şovin şi comunist încearcă să facă tot posibilul ca să ne strivească în noroi drepturile. Dacă acest Guvern continuă aşa, va urma probabil reînfiinţarea închisorilor politice, iar cei care îşi vor ridica vocea pentru apărarea drepturilor vor fi închişi aici, iar atunci nu se va mai putea ascunde faptul că spiritul comunismului încă trăieşte", a spus Kulcsar Terza.

Președintele PCM a menționat că e timpul ca organizațiile politice maghiare să depășească interesele de partid și să-și unească forțele.

"Din acest motiv propun un armistiţiu între partidele şi organizaţiile maghiare. Într-o astfel de perioadă nu ne permitem să ne atacăm, avem nevoie de solidaritate, dar nu numai acum, ci în orice problemă care vizează comunitatea noastră. Este vorba de viitorul nostru, al tuturor", a mai spul Kulcsar Terza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel