Paznicii dintr-un mall din București au călcat în picioare un tânăr livrator pentru că și-a lăsat bicicleta neregulamentar. ”Norocul meu a fost un băiat care a filmat totul”

foto captură video Observator
foto captură video Observator

Imagini șocante au ajuns în atenția publică. Trei agenți de pază au sărit să-l bată pe un tânăr livrator pentru că și-a lăsat bicicleta, pentru câteva minute, într-un loc nepermis. 

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, care încearcă să obțină un venit ca livrator, a fost efectiv călcat în picioare pentru că și-a lăsat bicicleta în lateralul intrării dintr-un mall. El le-a spus oamenilor de la pază că se întoarce repede, se grăbește să ia comanda dintr-o locație aflată chiar la intrare, dar agenții civili de la paza mall-ului s-au decis să-l lovească și să-l târască într-o cameră ferită de ochii clienților și de supraveghere. 

Au încercat să-l bage într-o cameră fără supraveghere

A fost călcat în picioare de trei persoane de la paza mall-ului și târât în spate, într-o cameră fără supraveghere. Dar oamenii din mall au văzut incidentul, un tânăr a filmat totul și a deschis ușa, iar o femeie a intervenit: ”Ce a făcut, dom`le, a furat?”, ”Aoleu, ia uite ce i-a făcut” a spus femeia când l-a văzut pe tânăr. Tocmai ce reușise să scape din avalanșa de lovituri, dezbrăcat și cu urme vizibile de violență. 

”Am încercat să iau comanda, să-mi văd de treabă, ei se puseseră în fața mea, eu i-am ocolit, vorbeam cu doamna de la casă și m-au ridicat” spune tânărul. 

”Norocul meu a fost un băiat care trecea pe acolo și a filmat totul”

”M-au târât, m-au strâns de cămașă, au încercat să mă ducă într-o cameră, în spate, unde vă dați seama ce s-ar fi întâmplat, nu sunt nici camere... Pe drum, li s-a mai alăturat încă un bodyguard.” a continuat el, spunând și că ”norocul meu a fost un băiat care trecea pe acolo și a filmat incidentul, el împingea de ușă, îi tot întreba de ce fac asta.” 

”Ce a făcut mă, a furat? Bă, a furat, ce a făcut?” a întrebat cel care filma, împingând de ușa pe care a fost târât tânărul de 19 ani. Martorii au fost șocați de scenă și au sunat la 112. ”I-au luat ghiozdanul, au dat cu picioarele în el, au alergat după el, după care au început să-l agreseze” a spus o martoră. 

De asemenea, martorii au spus că tânărul a fost bătut agenții de pază ai Serviciului de Intervenții Civile, adică de angajații care patrulează în centrele comerciale fără uniformă, transmite Observator. Șeful lor a spus că nu știe despre ce e vorba și fix atunci i s-a stârnit curiozitatea. 

Băiatul a depus plângere la poliție. 

Vezi video aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel