Pavel Popescu - Gabriel Mutu, replici pe programul 'Masa caldă': ”Este rușinos!” Aluzie la cele 25 OUG ale PNL

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a avut un schimb de replici cu deputatul PNL, Pavel Popescu, în direct, la Realitatea Plus.

Cei doi au mai avut schimburi de replici pe parcursul emisiunii, dar discuția s-a aprins în momentul când a venit vorba despre Programul 'Masa caldă' al Guvernului. Pavel Popescu a relatat că deputați PNL au fost înjurați ca la ușa cortului de alți parlamentari PSD.

De asemenea, acesta a spus că se simte în minoritate și în emisiunea de la Realitatea Plus. Gabriel Mutu i-a răspuns. Iată câteva dintre replici:

Gabriel Mutu: Dumneavoastră ați fost înjurat?! Dumneavoastră ați ridicat la grad de alint cuvinte pe care nu le poți pronunța nici în intimitate! Nu vă este jenă?

Pavel Popescu: Deloc pentru că...

Gabriel Mutu: Foarte rău! Ar trebui să vă fie, domnule deputat! Este rușinos să vorbiți despre 'Masa Caldă' pentru copii! Așa se face o lege pentru copiii din această țară? Printr-o urgență nejustificată? 25 de OUG! 

Pavel Popescu: Felicitări pentru că plătiți mese calde în Sectorul 6! Toți copiii din țară merită acest lucru!

Gabriel Mutu: Absolut că merită! Însă nu abordați această ordonanță ( n.r OUG 'Masa Caldă pentru Elevi' a Guvernului Orban din seara zilei de 4 februarie 2020) și treceți alte 24 de OUG, care atacă democrația!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel