Pavel Popescu (PNL), declaraţie ULUITOARE despre Iohannis, Orban şi Tătaru, în direct la TV: E de o gravitate ieşită din comun!

Liberalul Pavel Popescu a dus la extrem discuţia despre măsurile pe care le iau autorităţile în gestionarea epidemiei de coronavirus.

"Colegii mei - şi nu vă spun asta ca să îi apăr doar pentru că sunt colegii mei - vă spun asta doar pentru că este situaţia de o gravitate ieşită din comun. Nu dorm nopţile, stau până la 3-4 noaptea ca să conducă nişte ministere, să ţină economia, să nu ajungem cu ţara asta pe butuci că oricum ajungeam pe butuci din cauza PSD-ului. Ministrul Sănătăţii probabil nu doarme de luni de zile; nu ai pe unde să-l mai prinzi pentru că umblă din spital în spital.

Alţii umblă cu avioane militare să ducă echipamente. Primul ministru din minut în minut se duce la absolut tot ceea ce ţine de evenimente de pandemie în celule de criză. Unde l-aţi mai văzut pe preşedintele României să fie atât de activ decât în această criză? Şi atunci vă imaginaţi că oamenii aceştia care conduc statul român acum cu asumare şi responsabilitate stau să asculte toate - scuzaţi-mă - lăturile pe care le auzim zilnic cu privire la moartea cetăţenilor, la nivel global? Noi încercăm să limităm pierderea de vieţi omeneşti", a declarat Pavel Popescu, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel