PAVEL ABRAHAM și MIHAI GÂDEA, AMENINȚAȚI CU MOARTEA

Avocatul Pavel Abraham și jurnalistul Mihai Gâdea au fost amenințați cu moartea, din cauza atitudinii față de fostul președinte Traian Băsescu. Anunțul a fost făcut marți seară de avocat, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3

Prezent în emisiunea Danei Grecu, Pavel Abraham a mărturisit că în urmă cu câteva zile a fost sunat în repetate rânduri cu număr necunoscut, iar într-un final a hotărât să răspundă. Persoana care l-a apelat l-a amenințat cu moartea și i-a transmis următorul mesaj: "Tu și cu Gâdea o să plătiți cu viața!".

"Mi-a făcut trimitere la atitudinea față de fostul președinte", a relatat Pavel Abraham, care a precizat că autorul amenințărilor va trebui să răspundă în fața autorităților.

"Poliția a dat de urma acestui om care m-a amenințat. Sunt efectiv revoltat de ce se întâmplă", a continuat avocatul, care a menționat că până în prezent "nimeni nu și-a permis să facă asta, nici infractori condamnați la 20 de ani de închisoare".

Pavel Abraham a mai precizat că amenințările la adresa sa s-au înțetit după finalul mandatului lui Traian Băsescu la Cotroceni.

Vezi și: Mihai Gâdea, cu sau fără barbă. Votează: Cum îi stă mai bine?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel