Pavel Abraham, dezvăluiri incendiare din dosarul Mircea Băsescu - Bercea Mondial

Avocatul Pavel Abraham a făcut, sâmbătă seara, dezvăluiri incendiare din dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat de luare de mită. Potrivit celor declarate de avocat, procurorii care au organizat flagrantul în cazul lui Mircea Băsescu erau mână în mână cu fratele fostului preşedinte. 

”Din declaraţiile date în faţa instanţei, a recunoscut că doi procurori din cadrul structurilor de autoritate de la Parchet, din Constanţa, au fost de mai multe ori la o cafea, la un whisky, la domnul Mircea Băsescu, au discutat despre modul în care să realizeze acel așa-zis flagrant, pentru a-i trimite definitiv după gratii pe toţi şi a scăpa de presiunea pe care o exercitau pentru a-şi recupera banii”, a spus Pavel Abraham, în emisiunea ”100 de minute”, de la Antena 3.

”În momentul în care s-a făcut acel flagrant, (...) la un moment dat, unul dintre procurori îi spune lui Mircea Băsescu: 'Hai, nea Mircea, gata, te-am scăpat de ţigani. Dai un whisky?'. Este un moment care, după părerea mea, ilustrează relaţia existentă între domnul Mircea Băsescu şi organele locale”, a continuat Pavel Abraham, care a făcut o plângere împotriva celor doi procurori.

Fratele fostului preşedinte este acuzat că ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor.

Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Vezi și: Ce se întâmplă cu imaginile flagrantului Bercea - Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel