Pavel Abraham, amenințări primite în timpul procesului Bercea Mondial-Mircea Băsescu

Miercuri seară, la "Ediția de seară", emisiune difuzată la România TV, Victor Ciutacu l-a întrebat pe Pavel Abraham dacă a primit aminenințări în timpul procesului Bercea Mondial şi Mircea Băsescu.

Victor Ciutacu: V-am auzit azi şi aş dori să-mi confirmaţi şi să-mi detaliaţi: aţi primit ameninţări cu puşcăria în timpul procesului cu Bercea Mondial-Mircea Băsescu? Ați primit amenințări că veți înfunda pușcăria?

Pavel Abraham: Da, da. Eu vă spun că nu mă intimidează asemenea chestiuni. O persoană a spus astăzi că poate da o declaraţie notarială despre persoana pe care a auzit-o amenințându-mă şi este una din mediul nostru, al celor care ne ocupăm de aplicarea legii.

Victor Ciutacu: Declarație notarială despre ce?

Pavel Abraham: ... că el a auzit când o persoană a spus că în scurt timp mă termină pe mine şi că o să intru în puşcărie... chestiuni de natură a speria.

Victor Ciutacu: Cine sunt ameninţătorii? Oameni politici, au nume, au fețe?

Pavel Abraham: Sigur că au fețe. Să nu vă închipuiţi că nu au feţe... Unii îmi spuneau așa: Băsescu este răzbunător şi o să păţeşti nu ştiu ce. Altul mi-a spus... vezi că o să pățești ceva. Unele instituţii s-au apucat de treabă. În fine, eu am elementele mele şi când voi avea probe, le voi face publice.

Victor Ciutacu: Vă temeți, domnule general?

Pavel Abraham: Nu, niciun moment. Nu am motive să mă tem. Viaţa mea a fost deschisă tot timpul, toate momentele din viaţa mea sunt justificate. Am un confort social şi familial foarte bun, mă comport civilizat şi normal şi mi-am permis chiar să vorbesc, chiar dacă a fost vorba de fratele preşedintelui. Am pus pe hârtie după lege toate documentele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel