Paula Iacob: Îmi este milă de ei. Ar fi trebuit să îi dau în JUDECATĂ

Paula Iacob
Paula Iacob

În presă a fost publicat un articol cu titlul "Deja e prea mult! Paula Iacob a pozat dezgropată pentru o revistă life-style!". Celebra avocată și-a spus părerea pentru DC News despre acest material, arătându-se de-a dreptul mirată de ce a putut scrie un jurnalist, chiar dacă vorbim despre un cotidian de umor.

Articolul a fost publicat pe Times New Roman

"Cunoscuta avocată şi analistă socio-politică de la televizor, distinsa Paula Iacob a arătat că nu se sfieşte să păşească în lumea mondenă, dezbrăcându-se de secrete pentru cititoarele unei cunoscute reviste life-style feminin.  Astfel, pe un pictorial ce se întinde pe 16 pagini full-color, Paula Iacob se afişeză complet dezgropată, în mai multe poziţii provocatoare sau de-a dreptul lascive: cu un maidanez care tocmai a sfâşiat un copil în braţe, cu un cămătar condamnat la doi ani cu suspendare pentru incendierea unui orfelinat şi cu colega ei de platou.

Revista va apărea pe piaţă săptămâna viitoare cu inserturi, respectiv o lopăţică, nişte pământ şi un pliculeţ de tămâie. Paula Iacob a recunoscut, totuşi, că aşa umblă doar când e singură acasă, dimineaţa, îşi pune un capot pe ea, face o cafeluţă şi studiază presa dezgropată până se duce la birou", a fost articolul care a apărut în Times New Roman.

Care a fost reacția Paulei Iacob la citirea acestui material

"În mod normal, ar fi trebuit să îi dau în judecată, dar îmi este atât de milă de autor... Imaginația nu l-a putut face să scrie ceva mai normal sau mai vesel măcar... Iar despre conducerea care a aprobat acest material, ce să mai zic? Am tot un sentiment de milă. Când ți-e milă de cineva că este bolnav psihic, nu ai cum să îl dai în judecată. Îl rog pe Dumnezeu să le dea mai mult bun simț, mai multă minte și capacitatea de a gândi ce poate avea succes de presă și ce îl poate face pe un gazetar de rușine", a spus Paula Iacob pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel