Paula Iacob aruncă bomba. De ce a fost arestat Gigi Becali

 Avocatul Paula Iacob a declarat într-o emisiune TV că miza arestării lui Gigi Becali ar fi  echipa Steaua, existând persoane care sunt interesate de preluarea celei mai valoroase şi îndrăgite echipe din fotbalul românesc. Această teorie a fost avansată, în exclusivitate pentru DeCe News, și de președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Avocatul lui Gigi Becali, Paula Iacob, a dezvăluit în emisiunea Fanatik Show, de la Etno TV, care sunt adevăratele motive care stau la baza arestării lui Gigi Becali, ea spunând că miza este de fapt echipa de fotbal Steaua Bucureşti. "De câte ori am intrat în penitenciar, am putut intra cu poşeta pe mână, dar când merg la Gigi Becali mi se ia geanta. El este supravegheat în permanenţă. În cazul lui Gigi Becali, legea a fost aplicată întotdeauna numai în defavoarea lui (...)

Imaginile filmate miercuri cu Gigi Becali, la Judecătoria Sectorului 4, i-au îngrijorat pe apropiaţii şi toţi cei care îl cunosc pe patronul Stelei, acesta arătând neîngrijit, îmbătrânit şi extrem de deprimat. De cinci luni şi jumătate se află Gigi Becali în spatele gratiilor şi tot de atâta vreme el nu şi-a văzut familia.

Gigi ar prefera să rămână în închisoare decât să renunţe la Steaua. Se încearcă să i se ia totul, începând de la suflet, curaj, credinţă şi sfârşind cu echipa. Toate i se trag de la echipă şi de la faptul că mintea sa de machedon l-a ajutat să adune mai mulţi bani decât alţii", a spus Paula Iacob.

 Corneliu Vadim Tudor a declarat pentru DeCe News, în urmă cu circa o  lună de zile, că Gigi Becali este supus la presiuni pentru a ceda echipa Steaua, în spatele acestei acțiuni aflându-se nimeni altul decât Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel