Paul Papp, mesaj răvășitor după meciul catastrofal Steaua-Partizan

Paul Papp a avut o seară neagră la Belgrad, greşind la toate cele patru goluri ale sârbilor. Imediat după meciul Steaua - Partizan, el a transmis un mesaj tulburător.

VEZI ȘI: STEAUA - PARTIZAN. Scandal înainte de începutul meciului

"Aceste doua fiinte, cu siguranta, ma vor ajuta sa merg mai departe! A fost o seara neagră pentru mine, intr-adevar, asa cum au fost unele din copilaria mea, dar cu ajutorul FAMILIEI si cu ajutorul Lui Dumnezeu voi trece inca o data peste aceasta noapte! Si doar o noapte va fi! Caci despre critici... le merit...dar in Romania e un obicei firesc sa dai intr-un om care e jos, care doar el stie ce e in sufletul lui!

(w670)

E foarte usor sa arunci cu mult noroi! Azi, de fapt, e foarte greu sa auzi cuvinte sincere si frumoase din gura unor persoane! Aceste persoane nu merita nimic pentru ca ei ofera doar ură si atât! Pentru ca ei n-au avut o familie care sa ofere dragoste si afectiune neconditionata (de bani)!

Asta am fost eu in aceasta seara si voi ramane la fel de puternic si ambitios cum am fost si pana acum! Voi trece si voi reveni si mai puternic si voi demonstra ca nu aveti dreptate de fiecare daca cand voi mai calca iarba! Va Iubesc enorm si imi e foarte dor de voi!", a scris Paul Papp pe Facebook, loc unde a postat o fotografie emoționantă cu fiica și soția lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel