Paul Ionescu, audiat la DIICOT - update

DIICOT
DIICOT

Paul Ionescu, un apropiat al liderului PSD Liviu Dragnea, este audiat la DIICOT, luni, 2 iulie, potrivit Antena 3.

Paul Ionescu, consilier la cancelaria Camerei Deputaților, este audiat, luni dimineață, la sediul DIICOT. Ar fi vorba despre dosarul de înaltă trădare deschis după plângerea depusă de Ludovic Orban, președintele PNL, pe numele premierului Viorica Dăncilă, conform Antena 3.

Amintim că DIICOT a început urmărirea penală in rem în dosarul întocmit de anchetatori în urma plângerii depuse de liderul PNL. Pe 17 mai, Ludovic Orban anunţa la Iaşi că a depus, în "calitate de cetăţean al României", o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, privind anumite fapte săvârşite de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea. Liderul liberal a precizat că aceste fapte sunt legate de "pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţa opiniei publice şi tot ce s-a întâmplat după" adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Update: Paul Ionescu a afirmat luni, la ieşirea din sediul DIICOT, că a fost audiat în calitate de martor într-un dosar ce are legătură cu viaţa sa privată, cauza neavând nicio legătură cu zona politică. "Nu are nicio legătură nici cu zona politică, nici cu zona parlamentară, este un dosar din viaţa mea privată. Am calitatea de martor", a declarat Paul Ionescu.

Vezi și: Andreea Cosma, la Parchetul General


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel