Paul Andrei Arădoaie, în sferturile Europenelor de box Under-22 de la Brăila

Paul Andrei Arădoaie s-a calificat, vineri, în sferturile de finală ale categoriei 81 kg, la Campionatele Europene de box Under-22 de la Brăila. L-a învins la puncte pe olandezul Artjom Kasparian (decizie split, 4-1). 

Arădoaie, cotat cu şanse la medalie la aceste Campionate Europene, a avut un meci destul de dificil cu Kasparian, un boxer foarte combativ. Duminică, în sferturi, Arădoaie (CS Dinamo) va boxa cu polonezul Mateusz Goinski, victorios în faţa ungurului Peter Tallosi, care a abandonat în repriza secundă. Câştigătorul de duminică îşi va asigura o medalie.

A fost un meci mai greu decât mă aşteptam. Mi-au amorţit foarte tare picioarele, nu ştiu de ce, de aceea m-am şi mişcat foarte greu. Poate e şi normal să fie aşa, pentru că m-am încălzit doar un minut înainte, a declarat Arădoaie.

[citeste si]

România mai are în competiţie trei din cei zece pugilişti aliniaţi la startul competiţiei, ceilalţi doi sfertfinalişti fiind Robert Jitaru (cat. 56 kg), care va boxa cu albanezul Krenar Zeneli, tot duminică, şi Daniel Costea (cat. 64 kg), care va lupta cu georgianul Laşa Guruli, de asemenea, duminică.

Vineri, Robert Jitaru s-a calificat în sferturile categoriei 56 kg, după ce l-a învins la puncte (decizie în unanimitate 5-0) pe georgianul Artiuş Gomţian, iar Daniel Costea l-a învins fără drept de apel pe polonezul Lukasz Niemczyk, la puncte (decizie în unanimitate, 5-0), la categoria 64 kg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel