Patrule mixte de polițiști români și maghiari, în zone turistice

Foto: politiaromana.ro
Foto: politiaromana.ro

Până la sfârșitul lunii august, patrule mixte formate din poliţişti români şi poliţişti maghiari vor patrula în zonele turistice din județul Bihor și în cele din judeţul Hajdu – Bihar, din Ungaria, pentru siguranța turiștilor români și a celor maghiari.

"În perioada 24 iulie – 21 august a.c., Inpectoratul de Poliţie Judeţean Bihor şi Căpitănia de Poliţie a Judeţului Hajdu – Bihar, Ungaria, formează câte două patrule mixte româno – maghiare, care vor activa în zonele turistice ale judeţului Bihor. În acelaşi timp, alţi doi poliţiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Bihor vor fi prezenţi, în staţiunea Hajdúszoboszló, din judeţul Hajdu - Bihar, Ungaria, pentru forma acelaşi tip de patrule. Patrulele mixte au la bază protocolul de colaborare în vederea realizării misiunilor de patrulare comune, semnat de către inspectorii şefi ai celor două instituţii, la data de 13 iulie", transmite IPJ Bihor.

Protocolul este încheiat pe durată nedeterminată, recunoscut la nivel naţional şi vine ca o încununare a rezultatelor obţinute în cei nouă ani de funcţionare anterioară a acestor patrule mixte estivale româno-ungare.

[citeste si]

Acest demers este menit să prevină infracțiunile comise asupra turiştilor români şi maghiari.

Luni, 24 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Artand / Borş, a avut loc schimbul poliţiştilor parte a patrulelor mixte, care marchează astfel debutul acţiunii comune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel