Patru zile de Târg, o oră de făcut bagajul… Târgul de Turism România, Ediţia de primăvară, 2020

Grecia
Grecia

Ediţia de primăvară 2020 a Târgului de Turism al Romaniei se desfăşoară în Pavilionul B2 al ROMEXPO.  Este cea de-a 43-a ediţie a acestui eveniment, ce se desfăşoară pe parcursul a patru zile, 20 – 23 februarie 2020, reprezentând ocazia ideală de prezentare a ofertelor şi atracţiilor turistice din România şi din străinătate, a accesoriilor şi gadget-urilor de vacanaţă.

Targul de Turism Romania 2020, Editia a 43-a

Amploarea şi prestigiul Târgului de Turism al României sunt într-o continuă creştere şi recunoaştere, fapt ce atrage, în fiecare an, din ce în ce mai mulţi vizitatori şi oameni interesaţi de ofertele, programele şi proiectele sale actuale, dar şi de viitor.

Astăzi, 21 februarie, este cea de-a doua zi a Târgului, vizitatorii luând deja ieri, în prima zi, contact cu programele de călătorii de loisir, business, culturale, cu destinaţii, preţuri avantajoase, pentru toate categoriile sociale şi toate posibilităţile financiare, cu surprizele organizate de-a lungul anului, mai ales de sărbători etc.

De gustibus et de utilitates

Alegerea opţiunii potrivite pentru deplasarea în ţări  precum Grecia, Austria, Turcia, Bulgaria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania ţine, desigur, de gust, buget, stil de viaţă, interes al întâlnirii de afaceri, dar şi de multe alte determinante, cărora agenţiile de turism, touroperatorii, participările internaţionale şi serviciile turistice (în general) încearcă, şi în acest an, să le facă faţă la cel mai înalt nivel al aşteptărilor.

Campania atent targetată a Târgului, care se desfăşoară pe toate canalele media, este menită a atrage atât vizitatorii, cât şi specialiştii domeniului turistic, creându-se astfel cadrul ideal de relaţionare între firme, exponate, clienţi sau potenţiali clienţi, întreprinderea unor achiziţii profitabile de ambele părţi, în orice direcţie a orizontalei vectoriale.

Motive importante de a participa la ediţia de primavară 2020 a Târgului 

  • Veţi avea ocazia să vă organizaţi participarea într-un pavilion construit la standarde internaţionale;
  • Veţi fi la curent cu investiţiile din domeniu, atât din România, cât şi la nivel european;
  • Veţi beneficia de oportunitatea unică de a pune în valoare produsele şi serviciile pe care compania dumneavoastră le dezvoltă în domeniu;
  • Veţi intâlni potenţiali clienţi, autorităţi locale şi parteneri din industrie;
  • Pe durata celor patru zile ale expoziţiei vor fi organizate conferinţe şi seminarii dedicate în special vizitatorilor specialişti;
  • Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV şi radio derulate în mass-media centrală şi de specialitate, prin articole în presa scrisă generalistă şi de specialitate, prin campanii online, outdoor şi indoor, prin website-ul propriu şi pe reţele de socializare.

Reduceri şi noutăţi 

Pe cine, oare, nu interesează reducerile şi noutăţile? Iar reducerile Şi noutăţile oferite de agenţii şi touroperatori la această ediţie sunt deosebit de generoase: până la 50% pentru vacanţele estivale din Bulgaria, Grecia, Turcia şi Cipru şi, de asemenea, pentru vacanţele exotice din Mauritius, Maldive, Republica Dominicană, Bahamas, circuite în premieră pentru Rusia, Scoţia sau fiordurile Scandinaviei, America de Nord, America de Sud, reduceri pentru sejurul de Paşte, litoral, dar şi Crăciun şi Revelion.

Program

Programul de vizitare este zilnic între orele 10:00 – 18:00, cu excepţia duminicii, când programul este doar până la ora 16:00, preţul de intrare fiind de 20 lei.                                                                   

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism România 2020 nu trebuie ratată, căci nimic nu sunt mai importante în viaţă decât călătoriile, concediile reuşite şi noile contacte profitabile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel