Patru persoane rănite, după ce un microbuz a fost lovit de tren

Accident grav în Argeș
Accident grav în Argeș

Patru persoane au fost rănite, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tren, la o trecere de cale ferată de pe DN 73, în judeţul Argeş, şoferul microbuzului spunând că s-a oprit motorul în timp ce traversa calea ferată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, accidentul a avut loc în satul Lăzăreşti din comuna argeşeană Schitu Goleşti, iar trecerea peste calea ferată nu are bariere şi este prevăzută cu indicatorele "Stop" şi "Crucea Sfântului Andrei".

Microbuzul de persoane a fost lovit de un tren, apoi s-a răsturnat.

Patru pasageri ai microbuzului au fost răniţi, doi dintre ei fiind transportaţi la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel, iar ceilalţi doi primind îngrijiri medicale la faţa locului din partea medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş, care au ajuns acolo cu mai multe salvări.

În urma impactului, două geamuri ale locomotivei trenului de persoane care circula pe relaţia Câmpulung - Piteşti au fost sparte, dar garnitura feroviară şi-a continuat deplasarea fără probleme, călătorii nefiind afectaţi.

La momentul accidentului în microbuz se aflau doar cei patru pasageri. Şoferul susţine că accidentul s-a produs după ce motorul microbuzului s-a oprit în timp ce traversa calea ferată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel