Patru membri ai aceleiași familii au murit după ce au căzut, joi, de la același balcon. Dramă de familie învăluită în mister

Fotografie creată de kat wilcox, de la Pexels
Fotografie creată de kat wilcox, de la Pexels

Poliţia cercetează un caz de moarte în circumstanţe misterioase, după ce patru persoane au murit ca urmare a căderii de la acelaşi balcon.

Patru francezi, membri ai aceleiaşi familii, au murit joi după ce au căzut de la balconul apartamentului lor din Montreux, Elveţia, în circumstanţe încă misterioase, a anunţat poliţia, potrivit AFP.

O a cincea persoană - din aceeaşi familie - se află în spital.

Motivele acestei drame familiale sunt încă necunoscute, însă, potrivit primelor elemente ale anchetei, tragedia s-a întâmplat chiar în timp ce jandarmii veniseră chiar la acest apartament, scrie Agerpres.

De ce mergeau jandarmii la domiciliu



Potrivit primelor cercetări, doi jandarmi s-au deplasat la apartamentul acestei familii franceze "pentru a executa un mandat de aducere emis de prefectură în legătură cu şcolarizarea la domiciliu a unui copil", a precizat poliţia cantonului Vaud într-un comunicat.

Mandatul îl viza pe tată, un cetăţean francez în vârstă de 40 de ani, care locuia în apartament.

Jandarmii au bătut la uşă şi au auzit o voce care a întrebat cine este. După ce şi-au anunţat prezenţa, jandarmii nu au mai auzit apoi niciun zgomot venind dinspre apartament.

Nereuşind să ia legătura cu posibilii ocupanţi, aceştia au părăsit locul, însă între timp un martor a sunat la poliţie pentru a anunţa că mai multe persoane au căzut de la balconul unui apartament.

Potrivit poliţiei, se pare că cele cinci persoane care au căzut de la balcon aparţin unei familii de cetăţeni francezi, iar cei patru decedaţi sunt tatăl, soţia sa în vârstă de 41 de ani, sora geamănă a acesteia şi fiica de opt ani a cuplului.

Fiul cuplului, în vârstă de 15 ani, se află la spital în stare gravă.

Ce e dincolo de moarte? Există "viaţa de apoi"? Ce spun savanţii?

Chiar dacă nimeni nu știe cu adevărat ce se întâmplă când murim, mulți oameni povestesc lucruri incredibile despre ceea ce au experimentat în timpul cât au fost în comă sau moarte clinică. Lumina orbitoare şi pacea de nedescris sunt prezente în toate mărturiile celor care au revenit la viaţă. Dar ce spun academicienii?

Experiențele din preajma morții se pot manifesta în diferite feluri, cu elemente comune precum perceperea unei lumini strălucitoare, un sentiment de pace sau trecerea printr-un tunel. Un studiu recent a examinat cât de frecvent se manifestă aceste fenomene. Potrivit frontiersin.org, toate experiențele din preajma morții sunt unice (croite pe profilul individului), dar au elemente comune. Cercetătorii de la Universitatea din Liege, Belgia, au analizat aceste elemente comune ale cazurilor de moarte clinică. „Din câte știm, până acum nu s-a făcut nici un studiu riguros pentru a afla dacă experiențele de moarte clinică urmează un tipar clar. Scopul studiului nostru a fost să stabilească  frecvența cu care aceste elemente sunt observate la nivel global (în toate cazurile analizate) și poziția cronologică pe care fiecare element o ocupă în relatările pacienților”, a afirmat Charlotte Martial, liderul cercetării. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel