Patru persoane au încercat să fure un bancomat dintr-un magazin

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Poliţiştii efectuează cercetări după ce patru persoane neidentificate au încercat, miercuri dimineaţa, să fure un bancomat dintr-un magazin din Arad. 

'În această dimineaţă (miercuri dimineaţă n.r.), la ora 4,05, s-a sesizat prin SNAU 112 că persoane necunoscute încearcă să pătrundă, prin efracţie, în incinta unei societăţi de pe Calea Aurel Vlaicu. poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că, în jurul orei 4,00, patru persoane mascate au forţat uşa de acces în magazin, au pătruns în interior şi, folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării de un autoturism şi au încercat smulgerea aparatului, fără a reuşi acest lucru', se arată un comunicat al IPJ Arad, remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în acelaşi timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghişeul de schimb valutar din interiorul magazinului şi, folosind o rangă, au forţat uşa fără a pătrunde în interior, însă au fost surprinşi de către un angajat. Cele patru persoane au fugit de la faţa locului fără a sustrage bunurile. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză şi tragerea acestora la răspundere penală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel