Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit. Rareş Bogdan: "Nu trebuie exclusă o mână criminală"

Rareş Bogdan a declarat  că în cazul morţii total neaşteptate a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, investigatorii nu trebuie să excludă nicio pistă şi trebuie luată în considerare şi ipoteza unei mâini criminale în cazul accidentului.

"Nu sunt adeptul unor teorii ale conspiraţii, însă e obligatoriu să mergem pe toate pistele. Nu poate fi exclusă o mână criminală în acest caz uluitor despre corupţie. Dosarul Hexi Pharma a scos la iveală o caracatiţă infernală de corupţie. E obligatoriru să mergem 1% si pe aceasta pistă. Nu stim cine sunt colaboratorii lui Dan Condrea, cine a protejat Hexi Pharma în toţi aceşti ani, trebuie sa fim mai atenti decât într-un caz de accident, de altfel obişnuit pe strazile noastre. Dacă aşa se doveşte că acesta a murit, organele sunt obligate să verifice ce s-a întâmplat. Cele trei mari întrebări sunt: Accident? Sinucidere? sau Mână Criminală? În acest caz nu pot să nu exclud o mână criminală, pentru ca Dan Condrea să nu vorbească. Dan Condrea nu a lucrat singur. Nu ştim pe cine putea deconspira şeful HP. Vorbim de zone politice,de informări SRI făcute. Până acum nu procuroeii au făcut ordine în cazul actelor decorpuţie HP, ci jurnaliştii", a declarat Rareş Bogdan.

[citeste si]

Patronul Hexi-Pharma, Dan Condrea, a murit, duminică seara, într-un accident rutier, produs între Buftea şi Corbeanca. Dan Condrea avea viteză mare şi a intrat cu maşina într-un copac. Soţia lui a fost cea care l-a identificat după îmbrăcămintea purtată de victimă.

Accidentul a avut loc, în apropiere de fabrica Hexi Pharma. În zona respectivă, drumul este drept. Se fac cercetări la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel