Patronul Hexi Pharma a murit. Sebastian Ghiță se teme. Să fie făcut public filajul!

Deputatul Sebastian Ghiță se teme pentru viața lui, după accidentul în care a dispărut patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Ghiță a lăsat acest lucru să se înțeleagă într-un interviu pe care l-a dat, la solicitarea sa, lui Cătălin Tolontan. Membru în Comisia SRI, Ghiță a cerut să se facă publice raportul și filmul accidentului, pe care l-ar fi înregistrat cei care îl supravegheau pe Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Sebastian Ghiță i-a spus lui tolontan că mâine se va întruni Comisia Parlamentară de control a SRI și va cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului.

Este imposibil să nu fi existat o echipă de filaj, după un asemenea scandal public. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment, a întrebat retoric Sebastian Ghiță.”Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit! Era un caz de siguranță națională! Indiferent cine a făcut filajul, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!”, a spus Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel