Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, prima declarație după ce a fost arestat preventiv: Este plata în avans...

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Prima declarație a lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, după ce a fost arestat preventiv.

În cadrul unei emisiuni la Antena 3 CNN, Georgiana Murgilă, senior editor, a explicat care au fost primele declarații ale lui Cornel Dinicu după ce a fost arestat preventiv. 

Cornel Dinicu combate ipoteza procurorilor în legătură cu ce s-a întâmplat la Ferma Dacilor, respectiv prima ipoteză pe care merg anchetatorii în acest caz. Este exclusă, în opinia sa, producerea incidentului în condițiile puse de Parchet. Acesta spune că dorește să știe exact ce s-a întâmplat acolo și se pune la dispoziția organelor de anchetă ca să iasă la iveală adevărul.

"Este plata în avans și o pedeapsă în avans pentru multe vieți. Sunt interesat să elucidez acest mister, atâta timp cât știu că am depus toate diligențele în așa fel încât să asigur orice condiție de securitate, chiar în plus față de cele cerute de ISU", spune patronul Fermei Dacilor.

"Este exclusă, în opinia mea, producerea incidentului în condițiile imputate de Parchet. Într-adevăr, doresc să aflu ce s-a întâmplat și mă pun la dispoziția organelor de anchetă"

De asemenea, acesta susține faptul că trăiesc o adevărată dramă, atât supraviețuitorii, membrii familiilor victimelor, cât și familia sa. Cu aceste argumente încearcă să combată ideea procurorilor care au exclus din prima o variantă a mâinii criminale, fiind prima declarație a lui Dinicu după proces.

Cornel Dinicu lucrează cu avocații la contestația pe care au depus-o deja în sala de judecată privind măsura arestului preventiv.

"Este exclusă, în opinia mea, producerea incidentului în condițiile imputate de Parchet. Într-adevăr, doresc să aflu ce s-a întâmplat și mă pun la dispoziția organelor de anchetă", a insistat Cornel Dinicu.

Patronul Fermei Dacilor a depus mai multe dovezi ale efortului său de a pune pensiunea în legalitate. A prezentat facturi și documente care arată că a făcut drumuri la instituțiile publice pentru a obține autorizații, însă procurorii spun altceva în referatul privind propunerea de arestare preventivă.

Pe de altă parte, Cornel Dinicu susține că ar fi vorba despre cineva care a dat foc pentru a distruge afacerea, nu să-l ucidă în mod expres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel