Patronul Al Carina, jigniri halucinante în direct către Adrian Ursu și Daniel Savu

Dan Cruceanu, patronul firmei Al Carina, a avut un dialog ciudat, vineri seară, la Antena 3, în emisiunea "Exces de Putere".

Analiza Ministerului Sănătății a arătat că Al Carina a beneficiat de cei mai mulți bani din contractele de achiziții cu de substanțe biocide: 10.036.644 de lei, din doar trei contracte.

Patronul companiei a intrat, vineri seară, în direct, la Antena 3, și a început prin a spune că nu salută pe toată lumea și prin a-i aminti senatorului Daniel Savu că s-a întâlnit cu el în 2007 la o masă. Reacția lui Savu, vizibil luat prin surprindere, a fost: "Bateți câmpii, nu vă rețin, nu știu cine sunteți".

Ulterior, în emisiune, Dan Cruceanu a spus, încercând să infirme o posibilă complicitate cu Hexi Pharma: "Am depus plângere în 2012 împotriva Hexi Pharma cu privire la procedurile de achiziție din trei spitale. E plângerea depusă la DNA". Mai târziu cu maximum zece minute, patronul Al Carina a spus că nu a depus plângere împotriva Hexi Pharma, ci împotriva procedurii de achiziție.

[citeste si]    

Adrian Ursu, cu privire la care Dan Cruceanu a făcut o afirmație cum că i-ar fi trimis ceva în urmă cu 20 de ani, a intervenit și i-a spus că "aveți declarații la fel de coerente ca martorul accidentului (n.r. lui Dan Condrea)". Jurnalistul a continuat să-l întrebe despre contractele uriașe, iar Dan Cruceanu i-a răspuns că "Sunteți plecat cu pluta, vă rog frumos! Să încasați banii pe care i-am încasat eu!".

"E ora de blesteme? Ați spus mai devreme că ați reclamat Hexi Pharma la DNA", a continuat Adrian Ursu.

"Asta am făcut, da", a răspuns patronul Al Carina. Adrian Ursu a continuat: "Acum două minute ați spus că nu ați reclamat Hexi Pharma, ci procedura de achiziție din spitale".

Dialogul cu patronul Al Carina a fost unul dificil și, în urma repetatelor jigniri, Oana Zamfir a decis să încheie conversația: "Aveți un limbaj care vă califică pe deplin, și educația, și caracterul. Dacă nu v-ați luat banii, poate nu ați livrat, poate nu ați fost capabil". 

Replica finală a lui Dan Cruceanu a fost "Dl Savu, sunteți de doi lei!" chiar dacă Daniel Savu nu spusese nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel