Patronii clubului Colectiv, audiaţi la Parchet

Patronii Clubului Colectiv,  Costin Mincu, Alin Tănăsescu şi Cătălin Gancea au fost aduși cu mandat la Parchetul General pentru audieri.

Potrivit unor informații juridice, aceștia ar putea avea parte de ordonanțe de reținere, după audierile de la Parchet. Acștia au fost audiați preliminar, după tragedia de la Colectiv. 

De asemenea, martori ai tragediei de la Clubul Colectiv vor fi audiați luni la Poliția Capitalei, după ce procurorii vor dispune acest lucru, au anunțat pentru Agerpres surse din DGPMB.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a preluat de la Parchetul Capitalei ancheta în cazul incendiului de la Clubul Colectiv.

"Considerentele care au stat la baza preluării au vizat caracterul complex al cauzei determinat de împrejurările în care s-a produs incendiul, de urmările grave ale acestuia și constatând că pentru finalizarea urmăririi penale este necesar a se efectua o multitudine de acte de urmărire penală cu implicarea unor structuri centrale ale altor autorități, fiind necesară și alocarea de resurse logistice suplimentare", anunța sâmbătă, printr-un comunicat de presă, Parchetul General.

Alin Anastasescu, acţionar principal la Colectiv

Acţionarul principal al Colectiv Club SRL, firma care deţine clubul în care s-a produs tragedia, este Alin Anastasescu, acesta mai având alţi doi asociaţi. Alin George Anastasescu deţine 47% din acţiuni, Costin Mincu 23% şi Paul Cătălin Gancea 30%.

Alin George Anastasescu este din Voluntari şi are 28 de ani. Costin Mincu are 36 de ani şi este din Bucureşti, iar Paul Cătălin Gancea are 28 de ani şi este tot din Bucureşti.

Patronii clubului Colectiv fac acuzaţii grave: Tragedia a fost provocată de organizatorii concertului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel