Legea offshore. PAH: ”Ce-i aia că pleacă investitorii? Care investitori?”

Jurnalistul de la "Cațavencii" Patrick Andre de Hillerin a comentat votul pentru legea offshore, din Parlament.

”Și, totuși, cum să votezi împotrivă sau să te abții de la vot în cazul unei legi care presupune ca țara ta să câștige mai mulți bani din concesionarea propriilor resurse? Care pot fi argumentele? Ce-i aia că pleacă investitorii? Care investitori? Ăia care eu investit deja niște miliarde de dolari în explorare nu pleacă, stați liniștiți. Deci, care sunt argumentele? De ce să vrei să câștigi mai puțin spre nesemnificativ, când poți să câștigi mai mult?” a scris Patrick Andre de Hillerin pe pagina sa de facebook.

Ironie maximă

Ironic, Patrick Andre de Hillerin a mai scrie, în aceeași postare: ”Vreau și pe această cale să mulțumesc următorilor: Mark Beacom, CEO Black Sea Oil & Gas, Cristian Pantazi, Dan Tăpălagă și Redacția g4media, Claudia Pîrvoiu, Hotnews.

Dacă nu ar fi început să se agite la începutul lunii mai pe tema legii offshore, aceasta ar fi rămas un subiect pentru cunoscători, trecut pe sub masa parlamentului pe șest.

Domnilor, doamnă, asta înseamnă să fiți influenceri. Datorită dumneavoastră, mai mulți oameni s-au prins că e ceva dubios la legea respectivă, că prea militați pentru trecerea ei prin parlament fără dezbatere reală. Felicitări!” a mai scris PAH pe pagina sa.

Unde dai și unde crapă

Ironia este că ținta celor menționați nu a fost rezultatul din Camera Deputaților, ci trecerea formei adoptate de Senat. Mai mult, pe site-urile unora dintre cei menționați, au și apărut imediat reacțiile virulente ale companiilor nemulțumite. 

Camera Deputaţilor a adoptat luni seară proiectul de lege privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri referitoare la perimetre petroliere offshore.

Vezi și: Legea offshore, în Camera Deputaţilor. Rezultatul votului


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel