Passaris de România, arestat preventiv. De ce este acuzat bărbatul

Constantin Cojocaru, cunoscut ca „Passaris de România", a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei Iași. 

Bărbatul este acuzat că a intrat în mai multe locuințe din cartierul ieșean Bucium, de unde a furat obiecte de aproape 120.000 de lei, scrie Mediafax.

„Poliţiştii ieşeni au identificat, iar ulterior reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani din municipiul Iaşi bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în perioada decembrie 2019-ianuarie 2020 acesta ar fi pătruns în şapte locuinţe din municipiul Iaşi, de unde ar fi sustras bunuri şi bijuterii, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 120.000 de lei", a declarat presei Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași. Politiștii ieșeni au descins și la locuința din Iași a lui Consntantin Cojocaru, cunoscut ca „Passaris de România", de unde au ridicat mai multe probe.

Constantin Cojocaru a fost prezentant instanței marți seară, cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații Judecătoriei Iași au admis solicitarea procurorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel