Pasionat de graffiti din Bucureşti, pus de poliţie să-şi şteargă "opera" cu diluant

Un tânăr pasionat de graffiti a fost pus să cureţe "opera". 

Un tânăr pasionat de graffiti care şi-a pus talentul în operă în Pasajul Victoriei din Bucureşti a fost prins de poliţie şi pus să facă curăţenie la faţa locului. Mai exact să ia cârpe şi diluant şi să cureţe pereţii pasajului pe care-i "marcase". 

Inedit: 'înarmat' cu bureţi şi diluant, un bărbat s-a apucat să şteargă, la sfârşitul săptămânii trecute, vopseaua de pe peretele interior al Pasajului Victoriei. ..... pe care tot el o aplicase cu un spray graffiti.

Vineri seară, D.A.C. a fost surprins de un agent al Serviciului Circulație Rutieră din cadrul D.G.P.L.C.M.B. în timp ce desena, împreună cu un prieten de-ai săi, cu un spray, pe pereții Pasajului Piața Victoriei. Aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițistul local a observat cum cei doi bărbați – coborâți pe partea carosabilă - inscripționau cu vopsea verde un mesaj pe zidul interior.

La vederea agentului P.L.M.B., unul dintre grafferi a reușit să fugă; al doilea a fost prins şi condus la echipaj pentru identificare. După stabilirea identității, tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei.

Totodată, acestuia i s-a pus în vedere să îndepărteze vopseaua și să aducă pereții la starea inițială. Potrivit Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 'scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora (...)' constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei, transmite Poliţia Locală Bucureşti.

Imagini de la faţa locului pot fi văzute aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel