Pasarela Cazino Mamaia se prăbușește. Radu Tudor, șocat de ce i-a spus Chițac: "Dacă vă vine să credeţi!" - "Doamne ferește!"

Sursa foto:captură Antena 3
Sursa foto:captură Antena 3

Vergil Chițac, primarul Constanței, a vorbit despre pasarela Cazino Mamaia care este pe punctul de a se prăbuși. Acesta a oferit o informație surprinzătoare care l-a șocat pe jurnalistul Radu Tudor.

"Lumea se uită către Primărie chiar şi când vorbim de plajă, însă plaja - pentru corectitudine spunem, multă lume nu ştie - ţine de Ministerul Mediului, de Apele Române. Tot ceea ce este pe plajă este în administrarea domniilor lor, inclusiv aceasta pasarelă. Cu pasarela asta este o poveste foarte tipic românească. Trebuie să o ştiţi! Nu este în patrimoniul Ministerului Mediului. Este în patrimoniul Ministerului Economiei, dacă vă vine să credeţi! Am înțeles că cei de la apele Române au făcut o cerere către Ministerul Economiei  - şi durează de ceva timp răspunsul - pentru a trece din proprietatea lor în proprietatea celor de la Apele Române", a spus Vergil Chițac, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Radu Tudor s-a arătat șocat de aflarea acestei informații: "Doamne fereşte!".

"Acesta nu este un caz singular. De exemplu, Lacul Tăbăcăriei, care este puternic antropizat şi ale cărui maluri s-au dărâmat, şi pe care vrem să îl ecologizăm şi să îi reparăm malul, că e aşa din 1978 la intrarea în Constanța, aparţine - nu vă vine să credeți! - aparține de Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură, de Ministerul Agriculturii! Nu mai e niciun pește acolo". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel