Pasajul Unirii, blocat din cauza unui TIR care a acroșat limitatorul de înălțime

FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Pasajul Unirii din Capitală este blocat  din cauza unui  TIR care a acroșat limitatorul de înălțime pe sensul dinspre Tineretului spre Universitate.

 

Este al treilea incident de la redeschiderea pasajului din data de 4 septembrie. 

STB a anunțat că a deviat autobuzele liniei 381, care circulă acum pe deasupra pasajului Unirii, prin Piața Unirii.

Două autocare s-au mai blocat în indicatorul pus la intrarea în Pasajul Unirii și care arată și verifică înălțimea maxim admisă, de 3,5 metri,  de la redeschiderea pasajului.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a precizat că șoferii nu au respectat indicatorul care arăta înălțimea maxim admisă, însă un consilier general s-a întrebat dacă după reabilitare pasajul nu este mai mic, potrivit hotnews.ro.

Lucrărilede reabilitare a pasajului de la Unirii făcute de Primăria Sectorului 4 au durat două luni  și au costat 12 milioane de euro.

FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

”Urmare a unei investiții de 12 milioane de euro, Pasajul rutier Unirii, cu o lungime de aproximativ 900 de metri, a devenit cel mai sigur tunel rutier, din punct de vedere al infrastructurii din România, dar și cel mai tehnologizat din țară”, arată primăria într-un comunicat de presă, înainte de redeschiderea pasajului.

Mai mult, pentru a crește vizibilitatea în tunel, au fost montate 498 de corpuri de iluminat și bandă LED pe o suprafață de 4 kilometri, mai transmite administrația locală.

”Totodată, la suprafață au fost instalați 30 de stâlpi de iluminat precum și 150 de proiectoare (pe rampă), astfel încât, iluminatul în pasaj să devină un ghidaj de siguranță pentru șoferi. De asemenea, Pasajul Unirii are, în momentul de față, cel mai performant sistem de ventilație.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel