Pasajul de la Piaţa Presei Libere va fi gata la sfârșitul lunii aprilie

Inaugurarea Pasajului subteran de la Piața Presei Libere a fost amânată. 

Pasajul  de la Piața Presei Libere va fi inaugurat la sfârşitul lunii aprilie, a declarat pentru rtv.net Ion Dedu, directorul executiv al Direcției de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei.

Termenul de finalizare al pasajului a fost modificat din cauza unor cabluri apărute pe traseul pasajului de pe direcţia DN1 - Bd. Mărăşti.

Citește și: Sorin Oprescu: Pasajul subteran de la Piaţa Presei Libere, inaugurat pe 1-2 aprilie-VIDEO

"În momentul de faţă avem în vedere termenul de aprilie, mai exact sfârşitul lunii aprilie. Sunt nişte probleme la devierea unor cabluri în zona dinspre Bulevardul Mărăşti. Cei de la Enel au încurcat cablurile de pe planuri cu ce există în teren. După ce vot fi deviate cablurile, lucrările vor intra în linie dreaptă spre finalizare", a declarat Dedu pentru sursa citată.

Pasajul rutier subteran se va realiza pe sensul dinspre DN1 spre Soseaua Kiseleff. Astfel, șoferii vor putea intra în pasaj de pe Sos. București-Ploiești, din zona de după Fântâna Mioriţa și vor ieși pe Șoseaua Kiseleff, în zona ştrandului Tineretului și pe bd. Mărăști. În plus, va fi construit şi un pasaj pietonal subteran ce va subtraversa piaţa pe orice direcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel