Pasagerii unui avion au aterizat exact de unde au pornit după un zbor de 7 ore. Cum a fost posibil

Pasagerii unui avion au aterizat exact de unde au pornit după un zbor de 7 ore. Cum a fost posibil / Foto: Pixabay, de rauschenberger
Pasagerii unui avion au aterizat exact de unde au pornit după un zbor de 7 ore. Cum a fost posibil / Foto: Pixabay, de rauschenberger

Pasagerii unui avion au aterizat exact de unde au pornit după o călătorie de 7 ore.

Când urci în orice tip de transport, cu excepția cazului în care este un rollercoaster, te aștepți în general să mergi undeva. Așa că vă puteți imagina cât de frustrați au fost pasagerii acestui avion când, după o călătorie de șapte ore, au ajuns exact în același loc, scrie LAD Bible.

Călătoria de coșmar, dacă o putem numi așa, a avut loc în Japonia duminică, 19 februarie, când zborul Japan Airlines JL331 trebuia să efectueze o călătorie de două ore de la Tokyo la Fukuoka. Avionul era programat să părăsească capitala la ora 18.30 și se aștepta să ajungă la destinație în jurul orei 20.30.

Dar lucrurile au început să meargă prost când avionul a fost schimbat în ultimul minut, ceea ce a dus la o întârziere de 90 de minute, relatează NDTV.

În timp ce aceasta ar putea suna ca o întârziere destul de comună, se dovedește că în zonă, timpul este cu adevărat esențial atunci când vine vorba de zborul pe timp de noapte. Acest lucru se datorează faptului că avioanele comerciale nu pot ateriza în Fukuoka după ora 22:00. Așa se face că deși trebuia să fie vorba despre un simplu zbor intern, aterizarea avionului devenise o problemă deoarece se prevedea că va ateriza peste câteva minute de la expirarea orei limită.

În plus, avionul nu a reușit  să aterizeze la timp din cauza factorilor externi, inclusiv a vântului puternic, ceea ce a însemnat că nu a primit permisiunea de a ateriza. Astfel, aeronava a trebuit să se întoarcă la destinație, dar, incredibil, calvarul pasagerilor a fost departe de a se termina.

Problemele nu s-au terminat aici. Ce a urmat

În loc de o simplă călătorie înapoi de două ore, avionul a fost redirecționat către Aeroportul Internațional Kansai de lângă Osaka, unde a aterizat la 23.59. De parcă nu era de ajuns, au existat probleme și la acest aeroport, care suferea de lipsă de personal și de transport disponibil.

Acest lucru a însemnat în cele din urmă că bieții pasageri, fără îndoială epuizați, au fost îmbarcați din nou într-un avion și duși înapoi la Tokyo. În cele din urmă, au aterizat exact în același loc în care a început călătoria lor la 2:44 am luni dimineața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel