Wizz Air, precizări după întârzierea de 20 de ore: Pasagerii, informați. Li s-a oferit cazare la hotel

wizzair
wizzair

Pasagerii zborului W6 3352 care a avut o întârziere semnificativă vor primi despăgubiri, anunță compania aeriană. 

"Zborul Wizz Air W6 3352 de la Bruxelles Charleroi la Cluj-Napoca din 19 decembrie a suferit o întârziere semnificativă din cauza sosirii întârziate a aeronavei de pe zborul anterior, cauzată de condițiile meteorologice nefavorabile din Cluj-Napoca. Zborul W6 3352 a fost operat de la Aeroportul Liege și a decolat pe 20 decembrie la 11:28, ora locală. Pasagerii afectați au fost informați și li s-a oferit cazare la hotel, programarea pe un zbor alternativ în funcție de disponibilitate, rambursarea totală a sumei achitate pentru bilet sau rambursarea în proporție de 120% sub formă de credit pentru rezervări viitoare.

Pasagerii primesc informații despre drepturile pe care le au pe un document tipărit, dar și pe adresa de e-mail pe care au furnizat-o în timpul rezervării.

VEZI ȘI: Kovesi cere despăgubiri, după ce a fost blocată pe aeroport

Contact pentru asistență

În documentul furnizat, dar și în e-mailul primit, pasagerii pot regăsi un număr de telefon (diferit față de cel obișnuit de relații clienți de pe site-ul wizzair.com) unde pot apela pentru asistență. Situația creată este rezultatul condițiilor meteo de pe anumite aeroporturi din România, care afectează operațiunile în ultimele zile.

Wizz Air a inițiat acțiuni specifice situațiilor excepționale și depune toate eforturile pentru ca pasagerii să fie informați și să primească actualizări cu privire la evoluția situației. Condițiile meteorologice sunt în afara controlului companiei, iar Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea noastră", se arată într-un comunicat de presă.

Peste 180 de pasageri au fost blocați zeci de ore pe aeroportul din Liege, Belgia. Printre ei s-a aflat și Laura Codruța Kovesi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel