Pasageră de pe nava Westerdam, confirmată cu coronavirus în Malaezia

Foto cu caracter ilustrativ. Foto: Agerpres
Foto cu caracter ilustrativ. Foto: Agerpres

Malaysia a anunţat sâmbătă că o pasageră de origine americană, în vârstă de 83 de ani, de pe un vas de croazieră care a acostat în Cambodgia, a fost testată pentru noul coronavirus, rezultatul fiind pozitiv, informează Reuters.

Femeia din Statele Unite s-a îmbarcat vineri în Cambodgia într-un avion cu direcţia Malaysia, a declarat ministrul malaysian al Sănătăţii, adăugând că soţul acesteia a fost testat pentru noul coronavirus, rezultatul fiind negativ.

Femeia venise pe Westerdam

Vasul de croazieră Westerdam al companiei Holland America Line a ajuns joi în portul cambodgian din Sihanoukville după ce cinci ţări i-au interzis acostarea de teamă că pasagerii ar putea fi purtători ai noului coronavirus, scrie Agerpres. 

Aproximativ 1.200 din cei 2.257 de pasageri şi membri ai echipajului de la bordul Westerdam au debarcat în portul din Sihanoukville vineri şi sâmbătă, majoritatea zburând spre capitala Phnom Penh pentru a-şi continua călătoriile, a declarat un purtător de cuvânt al guvernului provincial, Kheang Phearum, citat de DPA. Oficialii au testat 20 de persoane aflate la bord pentru coronavirus după ce nava a acostat joi, iar rezultatele testelor au fost negative.

Cambodgia a raportat un caz de coronavirus, un bărbat din China, despre care autorităţile au declarat că s-a vindecat şi a părăsit ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel