Pasager Blue Air din cursa groazei: Atunci a început panica adevărată- VIDEO

O defecțiune la aerul condiționat a determinat piloții unui avion Blue Air cu destinația București, cu plecare din Napoli, să aterizeze de urgență la Skopje.

Pasagerii au intrat în panică după ce au văzut un fum gros care ieșea din cabina pilotului. În avion erau 157 de pasageri.

"În momentul în care a decolat deja exista un miros neplăcut. După 40 de minute se vedea deja fumul, iar lumea deja își împrăștia șervețele, pentru ca să respire în șervețele cu apă", a spus un pasager.

Pentru că nu primeau informații de la cabina piloților, oamenii au intrat în panică. Un bărbat a încercat să ajungă la cabina piloților. Pasagerul a continuat: "Domnul respectiv a leșinat, s-a lovit la cap, după care una din stewardese a intrat la microfon și a întrebat în românește, respectiv în engleză, dacă avem un medic la bord, moment în care a început panica adevărată".

După câteva minute, pilotul a anunțat că va ateriza la Sofia. Nu s-a întâmplat. Avionul a făcut apoi un viraj brusc. "Nimeni nu știa dacă poate a căzut un motor sau dacă s-a întâmplat ceva mai grav. Toată lumea a înțeles că s-a deviat de la traseu", a mai spus pasagerul. El a continuat: "Foarte brusc, la altitudine înaltă, am virat dreapta, după care s-a simțit o aterizare forțată, coboram foarte rapid".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel