Pasager al cursei spre Dubai, de Revelion: Angajații plângeau mai tare ca pasagerii

Roxana Neagu / 01 ian 2020 / 11:05 Salveaza PDF Comentarii

Aproape 200 de români au fost întorși de două ori din drum din cauza problemelor tehnice ale aeronavei. Ei și-au petrecut Revelionul pe Otopeni și astăzi, la 13:30, încearcă o treia plecare spre Dubai. Prima a fost în 30 decembrie. 


Situație e următoarea: avionul a decolat luni, dar s-a întors pe Otopeni, din cauza problemelor tehnice. Pasagerii au fost chemați marți, pentru decolare la ora 16:00, au decolat la 21:00 și, după câteva minute, au făcut, iar, cale întoarsă. Implicată în cele două incidente, produse la o zi diferență, a fost aceeași aeronavă a companiei Fly Dubai. Astăzi, la 13:30, urmează ca aeronava să decoleze iar. Va fi mai ușoară cu zeci de pasageri care au renunțat la vacanță. Unii au spus că viața lor e mai prețioasă decât banii pierduți, alții au anunțat că vor acționa compania pentru pagube. 

Un pasager a intrat în direct la Antena 3, de pe Aeroportul Otopeni, unde a spus, despre decolarea eșuată din 31 decembrie 2019, că, după decolare, era miros de kerosen și ”lumea începuse să se panicheze, copii plângeau, oamenii în vârstă țipau, staff-ul aeronavei a început să plângă”. 

”După aterizare, angajații Fly Dubai plângeau mai tare ca pasagerii” a afirmat pasagerul. El a mai spus că mulți pasageri aveau legături cu alte zboruri, din Dubai. 

Haz de necaz

 

Pasagerul a făcut haz de necaz, spunând: ”Te întorci prima oară, te întorci a doua oară, dar a treia oară e posibil să nu te mai întorci. Așa că rămâneți în preajmă că cine știe ce se întâmplă. Te întoarce Dumnezeu o dată, te întoarce a doua oară, a treia oară, dacă nu-ți vezi de treaba ta, faci contact cu pământul”. 

El a mai spus că sunt oameni cu copii, care efectiv dormeau pe bagaje. Totodată, el a afirmat că staff-ul i-a atenționat că n-au voie să filmeze. În plus, afirmă că răspunsul companiei n-a fost deloc prietenos, când pasagerii au cerut o altă aeronavă, spunându-le că nu e posibil că și e ”o fabulare totală”. 

Astăzi, ar trebui să decoleze la 13.30, dar, din ”197 de pasageri au mai rămas aproximativ 120”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24