Urmărește emisiunea live


Partizan, The Pixels, Oliver si Traum cântă pentru stoparea experimentelor pe animale

pisica trista
pisica trista

Joi, 12 mai, în Kulturhaus, trupele Partizan, The Pixels, Oliver și Traum vor susține un concert pentru interzicerea testărilor pe animale pentru produsele cosmetice și lansarea site-ului Evenimentul va fi unul interactiv, unde toți participanții se vor putea implica votând pictograma preferată care va reprezenta produsele românești netestate pe animale, informează Vier Pfoten.

Anda Adam, Cristina Haios (Impact) și Adrian Pleșca (Artanu de la Partizan) susțin inițiativa Vier Pfoten. Anda Adam consideră că: "Testarea cosmeticelor și a componentelor chimice din acestea pe animale este nu numai o cruzime ci și un act barbar ce dovedește că oamenii încă folosesc metode primitive pentru a obține lucruri ce pot fi dobândite și prin metode alternative de testare, metode ce nu presupun suferința nici unei finițe vii. Sper ca din 2013, UE să interzică aceste teste, astfel încât zeci de mii de animale să fie scutite de o suferință inutilă.”

O părere similară are și Cristina Haios care spune : "Sunt un om care are un mare respect pentru ființele cu care împărțim această planetă și imi displace profund lipsa de considerație pe care unii oameni o au în ceea ce privește animalele.

Testările produselor pe care urmeaza sa le folosim ar trebui să fie facute în alt mod și cred cu toată convingerea că există alternative. Este o cruzime această practică și în acest caz, scopul nu scuza mijloacele în contextul suferinței atâtor organisme pe care ar trebui să le protejăm. Susțin cu hotărâre orice inițiativă care are scopul de a opri acest abuz asupra animalelor."

Artanu’ este de parere că: “Testarea componentelor chimice pe animale este o cruzime. Oprirea acestor teste nu este o cosmetizare, ci un pas al nostru, al oamenilor, spre o treaptă superioară de înțelegere. Spunând NU acestor teste, ne vom simți mai bine.”

În timpul concertului de joi seara se va organiza și o tombolă: votul va fi depus la intrare într-o urnă și, într-o pauză, vor fi extrase două buletine de vot. Câștigătorii vor primi din partea sponsorului câte un voucher în valoare de 250 lei. Rezultatul votului va fi cumulat cu rezultatul final online ce se va desfășura timp de mai multe luni pe www.netestatpeanimale.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel